Giorgos Papanikolaou


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
σεβασμός στην ιδιαιτερότητα
Ελπίδα, 35 ετών άτομο με αναπηρία

Ετικέτες
ΥΓΕΙΑ | ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ | ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ


2012-02-23 13:32:29


Τούλα: 
... Δυστυχώς ο κοινωνικός αποκλεισμός αντί να ελαττώνεται, αυξάνεται και γίνεται ακόμη πιο έντονος...

2012-01-20 13:49:14


Ρούλα: 
... Γιατί πρέπει να παρκάρουν μπροστά από τις ράμπες;;Αλλά πως να καταλάβουν όταν εκείνοι δεν αντιμετωπίζουν τα ίδια προβήματα;;

2012-01-13 00:50:01


Πέτρος: 
... Κανένας πλέον σεβασμός!!

2011-11-29 22:22:36


dionusis: 
... είναι απαραδεκτο στην ελλαδα που ανηκει στην ευρωπαικη οικογενεια τα ατομα με ειδικες ικανοτητες να αντιμετωπιζονται σαν πολιτες β κατηγοριας.

2011-11-22 21:19:49


Τάσος: 
... Κάντε μία βόλτα στην Αθήνα και μετρήστε πόσα αυτοκίνητα θα βρείτε παρκαρισμένα μπροστά σε ράμπες αναπήρων. Ή μάλλον πόσες ράμπες υπάρχουν. Για να μην πω σε δημόσια κτίρια.

2011-11-20 20:14:56


Κατερίνα: 
... Μάλλον σε άλλη χώρα αναφέρεται η Ελπίδα και μιλάει για σεβασμό......
ΔΤ κ.Παπανικολάου: Επίτροπος Κρους: Χαμηλότερες από τις διαφημιζόμενες οι πραγματικές ταχύτητες των ευρυζωνικών συνδέσεων στην Ελλάδα
17.10.2013

- Απάντηση στον ευρωβουλευτή Γιώργο Παπανικολάου –

Βρυξέλλες, 17.10.2013 

«Στην Ελλάδα, η πραγματική ταχύτητα τηλεφόρτωσης σταθερών ευρυζωνικών συνδρομών είναι 48,6% της διαφημιζόμενης ταχύτητας, ποσοστό το οποίο είναι πολύ χαμηλότερο του κοινοτικού μέσου όρου (60,3%)». Αυτό προκύπτει από την απάντηση της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κας Νέιλι Κρους έπειτα από σχετικό κοινοβουλευτικό έλεγχο του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου.


Απαντώντας εξάλλου στο ερώτημα του κ. Παπανικολάου αναφορικά με την επάρκεια του ευρωπαϊκού κανονιστικού πλαισίου για δίκτυα και υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών, η Ολλανδή Επίτροπος σημείωσε ότι καταρχήν τα κράτη μέλη πρέπει να εξασφαλίζουν πως οι συμβάσεις που συνάπτονται μεταξύ καταναλωτών και παρόχων υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών προσδιορίζουν με σαφή, κατανοητό και εύκολα προσβάσιμο τρόπο τα ελάχιστα προσφερόμενα επίπεδα ποιότητας υπηρεσιών. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι ορισμένα κράτη μέλη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας*, έδωσαν τη δυνατότητα στους χρήστες να δοκιμάζουν την ταχύτητα διαβίβασης δεδομένων της ευρυζωνικής τους σύνδεσης.

Ο κ. Παπανικολάου δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι από τα λίγα κράτη μέλη της Ε.Ε. που έχουν αναπτύξει ένα διαδικτυακό εργαλείο για την ποιότητα των υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Οι Έλληνες πολίτες όχι απλώς έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν αν οι διαδικτυακές τους ταχύτητες ανταποκρίνονται σε εκείνες για τις οποίες δεσμεύτηκαν οι πάροχοι, αλλά και να προβαίνουν – και αυτό είναι το σημαντικότερο - σε συγκεκριμένες ενέργειες, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο να αποτρέπονται διαφημιζόμενες ταχύτητες που πιθανόν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

*μέσω της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://hyperiontest.gr/[ Επιστροφή ]